Kunsthal Hof88 bannerlogo1100b
banner

1 september - 13 oktober

Opening zondag 1 september 15.00 uur door Stefan Kuks, watergraaf waterschap Vechtstromen.
Muziek: Brechtje Slaghekke, piano.

De dijk 4 acryl op lin  medulla Turks marmer 41x  HM3a  DSC 4018x 2a 

Janine Eshuis - Door te werken met verschillende media en dragers, probeer ik een oorspronkelijk beeld neer te zetten. Het experimenteren vormt een wezenlijk onderdeel van het werkproces. Met passende technieken streef ik naar gelaagdheid om de samengebrachte beelden een nieuwe betekenis te geven.
Jantien Kahn - Jantien Kahn werkt uitsluitend in steen en met name in harde steensoorten. ‘Op abstracte wijze vertellen mijn beelden over de opeenvolging van generaties en de verbondenheid tussen verleden, heden en toekomst. De cyclische bewegingen in de natuur, zoals aanwezig in de seizoenen en de getijdenwerking van de zee, zijn voor mij een belangrijke bron van inspiratie.’
Herman Meijlof 1953 – 2008 - ‘Amor Infiniti’ - Zijn ziekte belette hem niet door te gaan met het creëren van zijn laatste serie ‘Vlinders’. Intens en introvert , maar groots in bescheidenheid. Wat hij heeft nagelaten verdient het ten volle te worden gezien.
Jonas Snijder - ‘Tekeningen die ik maak zijn de neerslag van eenvoudige observaties: reflectie van licht en schaduw op een wateroppervlak.
Afgelopen lente heeft de waterrijke omgeving van Almelo model gestaan voor een reeks vormstudies om het karakter van dit gebied in kaart te
brengen.’

 Foto's van de opening door Eric FischerFilm door Aad van der Valk       button voor film aad 2

 

Artikel Twentsche Courant Tubantia   Logo TCT

Op 15 september en 6 oktober waren rondleidingen Kinderen Kijken Kunst.
Op 15 september en 13 oktober waren er kunstenaarsgesprekken met de exposerende kunstenaars.

 

Dank aan de vele donateurs, de gemeente Almelo, Prins Bernhard Cultuurfonds / Stadsfonds Almelo, Almelo Promotie, Kroon Oil en Malvern Panalytical.
Faciliteiten beschikbaar gesteld door Theater Hof88.

Kunsthal HOF88 Elisabethhof 6 7607 ZD  Almelo     Routebeschrijving
Openingstijden:  dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.
 

Gemeente Almelo logo Almelo promotie uni

 
Malvern
 Logo Pr Bernhardfonds en Stadsfonds 2 trans  roggekamp peitsch   COGAS