Kunsthal Hof88 bannerlogo1100b

 • Donateur

  Ik meld mij aan als donateur en verklaar tot wederopzegging minimaal 25 euro per jaar over te maken* op rekeningnummer NL42ABNA0627021190 ten name van "Stichting Indigo Almelo" en wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Indigo Almelo. (*Om bijkomende kosten te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk uw bijdrage rechtstreeks over te maken op deze bankrekening.)
  U kunt zich ten allen tijde weer afmelden als donateur via onze email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input
  Als u onze digitale uitnodigingen en andere informatie wilt ontvangen kunt u uw emailadres invullen.
  Invalid Input

 • Sponsor

  Kunsthal Hof 88 maakt vijf grote tentoonstellingen per jaar. Om die te realiseren hebben wij de financiële steun van bedrijven en instellingen hard nodig.
  Wilt u ons als bedrijf of instelling steunen? Dan zetten wij de voordelen van sponsoring met u op een rij.  Wij denken hierbij aan rondleidingen, lezingen en presentaties. Bovendien vermelden wij natuurlijk graag uw naam op onze uitnodigingen, affiches en de website.
  Als u ons een email stuurt nemen wij contact met u op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Stichting Indigo Almelo is door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI-instelling dd 14 oktober 2009 onder nummer 70192 en voldoet sedert 1 januari 2014 aan de nieuwe voorwaarden. Particulieren en bedrijven die geld geven aan goededoelenorganisaties kunnen deze schenking aftrekken voor de inkomstenbelasting.

Klik hier voor onze privacyverklaring.

Dank aan de vele donateurs, de gemeente Almelo, Prins Bernhard Cultuurfonds / Stadsfonds Almelo, Almelo Promotie, Kroon Oil en Malvern Panalytical.
Faciliteiten beschikbaar gesteld door Theater Hof88.

Kunsthal HOF88 Elisabethhof 6 7607 ZD  Almelo     Routebeschrijving
Openingstijden:  dinsdag t/m zondag 13.30 - 17.00 uur.
 

Gemeente Almelo logo Almelo promotie uni

 
Malvern
 Logo Pr Bernhardfonds en Stadsfonds 2 trans  roggekamp peitsch   COGAS